viernes, 24 de junio de 2016

Nova incorporació a L'Olleria c.f.

                                                   L'Olleria c.f. incorpora al seu primer equip l'experimentat jugador Pablo Iglesias.
Primer fixatge confirmat a L’Olleria CF, després que el jugador natural d’Ontinyent, i amb molta experiència a la categoria, haja acceptat l’oferiment del Club dirigit per José Navalón.
Pablo Iglesias es suma així al conjunt de Rafa Llario, qui ja a meitat temporada passada intentà fer-se amb els seus servicis, una vegada es desvinculà de l’Atzeneta, amb qui havia aconseguit l’ascens a la Preferent.
Este lateral esquerrà de 32 anys, ha militat tant en Preferent (Ontinyent B i Atzeneta), com a la 1a Regional (Sant Rafel i Aielo), poden participar en altres posicions dintre del terreny de joc. Amb la seua arribada a L’Olleria, comencen a cobrir-se les baixes d’alguns jugadors que ja han comunicat a l’entitat roig-i-blanca, com Carrillo o Lorente.
I és que l’equip valldaldaidí, després de quedar-se a les portes de la promoció d’ascens a Preferent, enguany vol tornar a ser un equip punter a la categoria de 1a Regional.


De moment Iglesias es suma al projecte, després de la renovació del davanter Cristian. Ara la directiva continua treballant fer un conjunt equilibrat, i potser les nombroses baixes que s’han donat a Atzeneta, siguen un pou on triar jugadors importants, així com Agullent després del seu descens de categoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario