martes, 28 de junio de 2016

Dues renovacions clau per L’Olleria

  

L’Olleria CF ha confirmat dues renovacions més de cara a la 2016/2017. Han estat dos jugadors de confiança del tècnic Rafa Llario, que s’incorporaren al Club al mateix temps que l’entrenador beniganer allà pel més de març del 2015.
El veterà migcampista Jose Jaime i l’atacant bocairentí Pedro Pérez són dos dels pilars d’un L’Olleria que vol tornar a il·lusionar els seus aficionats un any més. Estos dos jugadors s’uneixen a les recents incorporacions als roig-i-blancs d’Emilio, Rafa Gil i Pablo Iglesias, més la renovació del jove davanter Cristian.
El de la Safor, cal recordar que es va lesionar a meitat febrer en partit jugat a Novelda, tenint una recaiguda de la seua lesió en un entrenament un mes després. Sense dubte un gran reforç per un equip que vol ser ambiciós el proper curs futbolístic.
Per la seua banda Pedro va completar una gran temporada, convertint-se en el jugador més regular de L’Olleria, a més de màxim golejador dels valldalbaidins amb 15 gols, després d’aconseguir fins a quatre doblets, fet que el va portar a una convocatòria a la Selecció Valenciana.
Esta serà la seua segona temporada sencera amb els de Llario, que continuen completant el planter de cara a la 16/17, i que de moment tenen confirmats a: Pablo Iglesias, Rafa Gil, Emilio, Cristian, Pedro i José Jaime.

No hay comentarios:

Publicar un comentario